Restaurant Opduin

Authentieke Frans-Texelse gerechten met pure en eerlijke ingrediënten en bereid op ambachtelijke wijze

Puur en eerlijk

Onze chef kok Aart Wijker en zijn team bereiden gerechten uit de Texels-Franse keuken. Met verse, seizoensgebonden producten die zoveel mogelijk bij Texelse producenten ingekocht worden. Zo wordt de vis geleverd door lokale vissers, het varkensvlees door Texelse varkensboer 'de Hoge Berg' en alle zuivel door lokale boeren.

Slow food

Opduin is aangesloten bij de Slow Food Chefs Alliantie. Slow Food draagt uit dat voedsel vooral lekker, puur en eerlijk moet zijn. Dat het ambachtelijk wordt bereid zonder kunstmatige toevoegingen en dat het zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid moet worden geproduceerd.

Kinderen

Kinderen stellen hun eigen diner samen van de kindermenukaart.

Reserveren

Wij raden u aan om vooraf een tafel te reserveren via 0222-317445 of via onderstaand formulier:

 

© 2013 Grand Hotel Opduin | En/of Ontwerp & Communicatie | Disclaimer | Voorwaarden