Golfarrangement

Golfbaan De Texelse is dé golfbestemming van Nederland geworden. Een serieuze linksbaan midden in de woeste natuur, aansluitend dineren in Opduin en de spieren weer ontspannen in een privé uurtje sauna of de massagestoel.

U blijft 2 nachten inclusief ontbijt. Eventuele extra greenfee's regelt Opduin met korting voor u.

Moet u een golfuitje regelen voor een gezelschap? Laat het regelen aan ons over. Van de aankomst, de borrel tot het diner, succes verzekerd. En met voordeel.

Prijs
De prijs van dit arrangement wisselt per dag. Zo krijgt u extra voordeel op rustigere dagen. Vandaar dat de genoemde prijs een 'vanaf prijs' is. De vanaf prijs is per persoon voor het hele arrangement. Raadpleeg eenvoudig de prijzen via de 'Boek' knop.

Reserveren
Direct reserveren zorgt voor zekerheid, extra`s en de beste aanbieding. Vlot via onderstaande kalender, met persoonlijke maatwerk via 0222-317445 of maatwerk via de mail, info@opduin.nl. Reserveren via websites als Booking.com is ook handig maar prijzig, wij dragen 15% commissie af aan deze websites.

Annuleringsvoorwaarden
Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kunt u kosteloos annuleren. Lees hier de volledige annuleringsvoorwaarden.

 

 

Boek dit arrangement
Vanaf 452,-

Inhoud:

  • 2 overnachtingen inclusief uitgebreid Texels ontbijtbuffet
  • Greenfee op de 18-holes Linkscourse De Texelse
  • 1 avond een 3-gangen diner (op de 1e avond)
  • Privé-uurtje sauna en Turks stoombad
  • Gebruik van de massagestoel en het solarium

 

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.