Ontdek Texel aanbieding

Even 3 dagen het eilandgevoel. Geen files, geen stoplichten, schone lucht, oprechte mensen en woeste natuur. Texel kent vele vaste gasten die dit geluk ieder jaar weer komen ervaren.

Prijs
De prijs van deze aanbieding wisselt per dag. Zo krijgt u extra voordeel op rustigere dagen. Vandaar dat de genoemde prijs een 'vanaf prijs' is. De vanaf prijs is per persoon voor het hele arrangement. Raadpleeg eenvoudig de prijzen via de 'Boek' knop.

Reserveren
Direct reserveren zorgt voor zekerheid, extra`s en de beste aanbieding. Vlot via onderstaande kalender, met persoonlijke maatwerk via 0222-317445 of maatwerk via de mail, info@opduin.nl. Reserveren via websites als Booking.com is ook handig maar prijzig, wij dragen 15% commissie af aan deze websites.

Annuleringsvoorwaarden
Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kunt u kosteloos annuleren. Lees hier de volledige annuleringsvoorwaarden.

 

 

Boek dit arrangement
vanaf 350,-

Inhoud:

  • 2 overnachtingen inclusief uitgebreid Texels ontbijtbuffet
  • Een 3-gangen keuzediner (op de 1e avond)
  • 1 dag fietshuur met gevulde picknicktas (op de 2e dag)
  • Plattegrond met wandel- en fietsroutes van Texel
  • Privé-uurtje sauna en Turks stoombad
  • Gratis deelname aan de strand- en natuurwandeling op zondagochtend (op aanvraag ook mogelijk op andere dagen) van februari tot en met oktober. Van november tot en met januari mogelijk op aanvraag.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je inbox.