Relax aan zee aanbieding

Twee nachten slapen met uitgebreid ontbijt. De schoonheidsspecialistes staan voor u klaar, een massage of gezichtsbehandeling is inclusief. En uiteraard de wellness voorzieningen, u kunt de sauna een uur prive reserveren.

Prijs
De prijs van deze aanbieding wisselt per dag. Zo krijgt u extra voordeel op rustigere dagen. Vandaar dat de genoemde prijs een 'vanaf prijs' is. De vanaf prijs is per persoon voor het hele arrangement. Raadpleeg eenvoudig de prijzen via de 'Boek' knop.

Reserveren
Direct reserveren zorgt voor zekerheid, extra`s en de beste aanbieding. Vlot via onderstaande kalender, met persoonlijke maatwerk via 0222-317445 of maatwerk via de mail, info@opduin.nl. Reserveren via websites als Booking.com is ook handig maar prijzig, wij dragen 15% commissie af aan deze websites.

Annuleringsvoorwaarden
Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kunt u kosteloos annuleren. Lees hier de volledige annuleringsvoorwaarden.

Boek dit arrangement
vanaf 330,-

Inhoud:

  • 2 overnachtingen incl. uitgebreid Texels ontbijtbuffet
  • ½ uur massage of gezichtsbehandeling*
  • Een privé-uurtje sauna en stoombad
  • Gebruik van massagestoel en solarium
  • 25 % korting op alle beauty- en wellnessbehandelingen
  • Wellnesspakketje op de kamer met Texelse beautyproducten, badjassen en slippers


*De afspraak voor deze behandeling in onze beautysalon kunt u telefonisch maken via 0222-317445. Wij raden u aan om dit zo vroeg mogelijk te doen om te voorkomen dat er geen plaats meer is.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je inbox.