Sinterklaas

Sinterklaas bezoekt Opduin altijd als hij op het eiland is. Voor de kleintjes tot 10 jaar is er een spelletjesmiddag en bakken we pepernoten. De kinderen overnachten kosteloos op de suite van de ouders.

Reserveren
Via 0222-317445 of via de mail: info@opduin.nl. Bij de reservering vernemen we graag de namen en leeftijden van de kinderen. Reserveren via de website is voor het Sinterklaasweekend helaas niet mogelijk.
Sinterklaas begint uiterlijk 2 weken vooraf met alle voorbereidingen, aanmelden na 10 november is dan ook niet meer mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden
Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kunt u  kosteloos annuleren. Lees hier de volledige annuleringsvoorwaarden.

 

 

Programma
Zaterdag 16 november 2019

15:30 uur Sinterklaasprogramma voor alle kinderen tot 10 jaar in Grand Hotel Opduin met diverse spelletjes. Zou Sinterklaas ook nog langskomen dit jaar?

Voor het slapen gaan kunnen de kinderen hun schoen zetten bij de open haard.

Geeft u bij het reserveren de namen en leeftijden van uw kind(eren) aan ons door? 

Kinderkorting
Kinderen (maximaal 2) tot en met 10 jaar verblijven kosteloos op de kamer van de (groot)ouders, zij betalen dus alleen de eventuele ontbijt (9,75)- en dinerkosten (21,00).

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Kosteloos eerder inchecken indien kamer gereed is
Sauna tussen 16:30-19:00 uur
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.