Vacatures - werken in Opduin

Staat er geen vacature voor je bij? Neem dan toch even contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar Floris-Jan Zwaag via: florisjanzwaag@opduin.nl.

 

Ervaren gastheer/gastvrouw

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een ervaren gastheer/gastvrouw. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. We leggen onze gasten graag in de watten met goede service, dus ervaring en/of een relevante opleiding zijn noodzakelijk.

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 38 uur met een proeftijd van 1 maand. Je werkt niet meer dan 5 dagen in de week en bent zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij. Ook een parttime functie is bespreekbaar. We investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's.

Op zoek naar een bijbaantje of vakantiebaantje? Ook voor alleen de weekenden en vakanties kunnen we extra handjes gebruiken.

Inwoning in villa Opduin is mogelijk.

Stuur je CV naar Kevin Vonk via kevinvonk@opduin.nl of bel hem via: 0222-317445.

Assistent service manager

‘De Hamptons op de Wadden’
In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden.  Meer dan 80 jaar gastvrijheid in een zeer eigentijdse jas. Het hele jaar door komen gasten bij ons vakantie vieren of werken in een stijlvolle maar informele omgeving.

Wat verwachten we van je?
Plannen en organiseren, het team motiveren, gasten in de watten leggen, vernieuwen, optreden als gastheer/vrouw van Opduin, financieel winnen, alle praktische zaken regelen. Kortom, een veelzijdige verantwoordelijke rol waar je mede aan het stuur staat van restaurant Opduin.

Is het iets voor jou?
Service doe je met mensen, voor mensen. Je straalt dus ondernemerschap, warmte en energie uit. Je weet wat belangrijk is in de bediening en kan het overbrengen. Een grote organisatie vereist ook planmatig werken, rekenvaardigheden en warenkennis. Computers zijn geen liefde voor je. Je bent gewoon graag aan de voorkant. Een hotel of een groot restaurant is een vertrouwde omgeving.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief naar Kevin Vonk via kevinvonk@opduin.nl.

Medewerker huishouding vaste functie + vakantiekracht

We zoeken nog een medewerker huishouding voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur. Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. 

Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

We bieden een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand.

Ben je alleen in de weekenden en vakanties beschikbaar? Ook daarvoor zijn we nog op zoek naar extra's collega's.

Neem contact op met Truus Rotgans via: truusrotgans@opduin.nl of bel haar: 0222-317445.

Schoonheidsspecialiste / masseuse

Wegens grote drukte heeft Grand Hotel Opduin in het team plek voor een gediplomeerd schoonheidsspecialiste in de professionele Thalgo salon.

Gasten ontvangen, afspraken maken, uitvoeren van gezichts-en lichaamsbehandelingen en samen de wellness up to date houden.

In het rooster kan een dienst zitten op vrijdag van 15.00- 20.00 en weekenddiensten van 09.30 – 17.00. De overige diensten in goed overleg. Opduin verzorgt alle aanvullende opleidingen en trainingen.

Gastvriendelijk, zelfstandig in een leuk team aan de slag kunnen, graag ook pedicure maar niet noodzakelijk. Een nevenfunctie bij een andere salon is geen enkel bezwaar.

Bel/mail naar Nelleke Saal 0222- 317445 / Nellekesaal@opduin.nl

Ambulante pedicure

Als aanvulling op ons team van schoonheidsspecialistes zijn wij op zoek naar een ambulante pedicure.

Je werkt op oproepbasis, dagen en uren zijn in goed overleg.

Je bent gastvriendelijk en zelfstandig en kunt direct aan de slag in een leuk team. Een nevenfunctie bij een andere salon is geen enkel bezwaar.

Bel/mail naar Nelleke Saal of Irene Witte 0222- 317445 / Nellekesaal@opduin.nl

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Al om 14:00 uur inchecken
Sauna tussen 16:30 en 19:00 uur
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.