Vacatures - werken in Opduin

Staat er geen vacature voor je bij? Neem dan toch even contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar Floris-Jan Zwaag via: florisjanzwaag@opduin.nl.

 

Medewerker kamerschoonmaak

We zoeken nog een medewerker kamerschoonmaak voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Je werkdag
Om 08:30 uur neem je de boot naar Texel als je niet op het eiland woont. Met de Opduin-bus wordt je naar Opduin gebracht. Waar je om 9:30 uur begint. Je krijgt een overzicht van de kamers die je die dag schoonmaakt. De kamers maak je schoon in je eentje, waarbij je ruim de tijd krijgt per kamer. We hebben de kamers liever goed schoon, dan dat ze snel schoongemaakt worden. 

Je voorwaarden
De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur als je niet op Texel woont (in verband met de afvaarttijden van de boot) en van 9.00 tot 14.00 uur voor Texelaars. Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. 

Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

We bieden een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand, met ook in de winter je volledige uren. 

Ben je alleen in de weekenden en vakanties beschikbaar? Ook daarvoor zijn we nog op zoek naar extra's collega's.

Neem contact op met Truus Rotgans via: truusrotgans@opduin.nl of bel haar: 0222-317445.

Ervaren medewerker bediening

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een ervaren medewerker bediening. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. We leggen onze gasten graag in de watten met goede service, dus ervaring en/of een relevante opleiding zijn noodzakelijk.

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 38 uur met een proeftijd van 1 maand. Je werkt niet meer dan 5 dagen in de week en bent zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij. Ook een parttime functie is bespreekbaar. We investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's.

Op zoek naar een bijbaantje of vakantiebaantje? Ook voor alleen de weekenden en vakanties kunnen we extra handjes gebruiken.

Woonruimte in een van onze nieuwe appartementen is nog mogelijk. 

Stuur je CV naar Kevin Vonk via kevinvonk@opduin.nl of bel hem via: 0222-317445.

Chef de partie vaste functie

Grand Hotel Opduin “Hamptons op de Wadden”
In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Met een ruime moderne keuken en een prachtig restaurant in een zeer eigentijds jasje in een professionele omgeving.

Wat verwachten we van je?
Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen partie in de keuken; de mise en place en het opmaken van de gerechten. Je begeleidt de leerling koks en je vindt het leuk als jouw creaties uiteindelijk op de menukaart komen te staan.

Is het iets voor jou?
Je hebt een koksopleiding afgerond en hebt werkervaring als zelfstandig werkend kok. Een hotel of een groot restaurant is een vertrouwde omgeving. 's Avonds werken is vanzelfsprekend en je laat je niet afschrikken door een drukke dineravond.

Wat bieden we je?
Een goed salaris. Leuke collega's. En een werkvloer waar alles goed geregeld is. Je werkt 38 uur per week. Zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij en elke 3 weken een weekend vrij.
Regelmatig vinden er workshops en cursussen plaats, zodat je nieuwe technieken en producten leert kennen.

Wonen op Texel
Wonen op Texel op termijn is een voorwaarde. Opduin kan assisteren met het realiseren van woonruimte.

Texel
Het grootste Waddeneiland is een zeer dynamische en eigentijdse samenleving. 14.000 inwoners doen aan vernieuwende landbouw,  internationaal onderzoek  en ontvangen jaarlijks zo`n 2 miljoen toeristen. Er is altijd wat te doen, muziek, sport, festivals, cultuur, woeste natuur met echt frisse lucht. Je weet nog gewoon wie je buren zijn en je hebt daar ook contact mee. De boot brengt je in 20 minuten naar de overkant. Centrum Amsterdam is 90 minuten deur tot deur.

Solliciteren?
Loop gewoon even binnen bij Opduin en vraag naar Aart, Randy of David om even de sfeer te proeven. Of stuur je sollicitatiebrief naar Aart Wijker (chef kok Opduin) via aartwijker@opduin.nl.

Medewerker technische dienst (parttime)

Wat verwachten we van je?
Je bent mede verantwoordelijk voor het technische onderhoud van het hele hotel. 

Taken
-Oplossen van alle voorkomende kleine reparatiewerkzaamheden op het gebied van electra, verlichting en sanitair
-Grote onderhoudsklussen, zoals schilderwerk
-Inschakelen van experts bij grotere storingen

Is het iets voor jou?
-Je bent handig op het gebied van electra, verlichting en sanitair
-Je lost technische problemen vlot op, zodat gasten snel geholpen worden.
-Je kunt goed inschatten welke taken meteen uitgevoerd moeten worden en welke taken je even kunt laten liggen. 
-Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden
-Je hebt graag contact met gasten

Wat bieden we je?
Een goed salaris. Leuke collega's. En een werkvloer waar alles goed geregeld is. Je werkt 2 dagen per week, afwisselend in de weekenden. Ben je op zoek naar een fulltime baan? We gaan graag met je in overleg om je uren op een andere afdeling aan te vullen. 

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Eerder inchecken indien kamer gereed is
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.