Werken in Opduin

Staat er niets voor je bij? Neem dan toch even contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar Floris-Jan Zwaag via: florisjanzwaag@opduin.nl.

 

Servicemanager restaurant

‘De Hamptons op de Wadden’
In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden.  Meer dan 80 jaar gastvrijheid in een zeer eigentijdse jas. Het hele jaar door komen gasten bij ons vakantie vieren of werken in een stijlvolle maar informele omgeving.

Lid van het management team
Het management team, Floris-Jan is de directeur, Luuk regelt alles met de kamers, Ilona doet Sales en Marketing en Aart zwaait de scepter in de keuken, zoekt een nieuwe sparring partner die het bedieningsteam van Opduin, 14 enthousiaste en zelfstandige professionals, onder de hoede neemt.

Wat verwachten we van je?
Plannen en organiseren, het team motiveren, gasten in de watten leggen, vernieuwen, optreden als gastheer/vrouw van Opduin, financieel winnen, alle praktische zaken regelen. Kortom, een veelzijdige verantwoordelijke rol waar je mede aan het stuur staat van een zeer succesvol bedrijf.

Is het iets voor jou?
Service doe je met mensen, voor mensen. Je straalt dus ondernemerschap, warmte en energie uit. Je weet wat belangrijk is in de bediening en kan het overbrengen. Een grote organisatie vereist ook planmatig werken, rekenvaardigheden en warenkennis. Computers zijn geen liefde voor je. Je bent gewoon graag aan de voorkant. Een hotel of een groot restaurant is een vertrouwde omgeving. Een aantal keer per week 's avonds werken vanzelfsprekend, je bent er als het spannend is.

Texel
Het grootste Waddeneiland is een zeer dynamische en eigentijdse samenleving. 14.000 inwoners doen aan vernieuwende landbouw,  internationaal onderzoek  en ontvangen jaarlijks zo`n 2 miljoen toeristen. Er is altijd wat te doen, muziek, sport, festivals, cultuur, woeste natuur met echt frisse lucht. Je weet nog gewoon wie je buren zijn en je hebt daar ook contact mee. De boot brengt je in 20 minuten naar de overkant. Centrum Amsterdam is 90 minuten deur tot deur. Wonen op Texel op termijn is een voorwaarde. 32 of 38 uur per week. Opduin kan assisteren met het realiseren van woonruimte.

Solliciteren?
Stuur voor 23 februari 2018 je sollicitatiebrief naar Floris-Jan Zwaag (directeur Opduin) via florisjanzwaag@opduin.nl.

Medewerker huishouding

We zoeken nog een medewerker huishouding voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur. Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. 

Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

Stuur je CV naar: truusrotgans@opduin.nl t.a.v. Truus Rotgans of bel haar via: 0222-317445.

Medewerker bediening

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een medewerker bediening. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. Ervaring en opleiding zijn wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 38 uur met een proeftijd van 1 maand, we investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's.

Inwoning in villa Opduin is mogelijk.

Stuur je CV naar Loes van Ammers via loesvanammers@opduin.nl of bel haar via: 0222-317445.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.