Vacatures - werken in Opduin

Staat er geen vacature voor je bij? Neem dan toch even contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar Floris-Jan Zwaag via: florisjanzwaag@opduin.nl.

 

Chef de partie vaste functie + vakantiekracht

Grand Hotel Opduin “Hamptons op de Wadden”
In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Met een ruime moderne keuken en een prachtig restaurant in een zeer eigentijds jasje in een professionele omgeving.

Wat verwachten we van je?
Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen partie in de keuken; de mise en place en het opmaken van de gerechten. Je begeleidt de leerling koks en je vindt het leuk als jouw creaties uiteindelijk op de menukaart komen te staan.

Is het iets voor jou?
Je hebt een koksopleiding afgerond en hebt werkervaring als zelfstandig werkend kok. Een hotel of een groot restaurant is een vertrouwde omgeving. 's Avonds werken is vanzelfsprekend en je laat je niet afschrikken door een drukke dineravond.

Wat bieden we je?
Een goed salaris. Leuke collega's. En een werkvloer waar alles goed geregeld is. Je werkt 38 uur per week. Zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij en elke 3 weken een weekend vrij.
Regelmatig vinden er workshops en cursussen plaats, zodat je nieuwe technieken en producten leert kennen.

Op zoek naar een bijbaantje of vakantiebaantje? Ook voor alleen de weekenden en vakanties kunnen we extra handjes gebruiken.

Wonen op Texel
Wonen op Texel op termijn is een voorwaarde. Opduin kan assisteren met het realiseren van woonruimte.

Texel
Het grootste Waddeneiland is een zeer dynamische en eigentijdse samenleving. 14.000 inwoners doen aan vernieuwende landbouw,  internationaal onderzoek  en ontvangen jaarlijks zo`n 2 miljoen toeristen. Er is altijd wat te doen, muziek, sport, festivals, cultuur, woeste natuur met echt frisse lucht. Je weet nog gewoon wie je buren zijn en je hebt daar ook contact mee. De boot brengt je in 20 minuten naar de overkant. Centrum Amsterdam is 90 minuten deur tot deur.

Solliciteren?
Loop gewoon even binnen bij Opduin en vraag naar Aart, Randy of David om even de sfeer te proeven. Of stuur je sollicitatiebrief naar Aart Wijker (chef kok Opduin) via aartwijker@opduin.nl.

Medewerker huishouding vaste functie + vakantiekracht

We zoeken nog een medewerker huishouding voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur. Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. 

Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

We bieden een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand.

Ben je alleen in de weekenden en vakanties beschikbaar? Ook daarvoor zijn we nog op zoek naar extra's collega's.

Neem contact op met Truus Rotgans via: truusrotgans@opduin.nl of bel haar: 0222-317445.

Ervaren gastheer/gastvrouw

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een ervaren gastheer/gastvrouw. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. We leggen onze gasten graag in de watten met goede service, dus ervaring en/of een relevante opleiding zijn noodzakelijk.

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 38 uur met een proeftijd van 1 maand. Je werkt niet meer dan 5 dagen in de week en bent zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij. Ook een parttime functie is bespreekbaar. We investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's.

Op zoek naar een bijbaantje of vakantiebaantje? Ook voor alleen de weekenden en vakanties kunnen we extra handjes gebruiken.

Inwoning in villa Opduin is mogelijk.

Stuur je CV naar Kevin Vonk via kevinvonk@opduin.nl of bel hem via: 0222-317445.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.