Werken in Opduin

Staat er niets voor je bij? Neem dan toch even contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar Floris-Jan Zwaag via: florisjanzwaag@opduin.nl.

 

Medewerker huishouding

We zoeken nog een medewerker huishouding voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur. Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. 

Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

Stuur je CV naar: truusrotgans@opduin.nl t.a.v. Truus Rotgans of bel haar via: 0222-317445.

Medewerker bediening

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een medewerker bediening. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. Ervaring en opleiding zijn wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 38 uur met een proeftijd van 1 maand, we investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's.

Inwoning in villa Opduin is mogelijk.

Stuur je CV naar Loes van Ammers via loesvanammers@opduin.nl of bel haar via: 0222-317445.

Barman

Voor onze hotelbar zoeken wij een barman of -vrouw. Je maakt graag een praatje, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. Ervaring en opleiding zijn wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Je vindt het geen probleem om ook in het restaurant een handje te helpen waar nodig en werken in de avonduren is geen probleem. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 3 vaste dagen in de week met een proeftijd van 1 maand, leerzame trainingen om jezelf te ontwikkelen en leuke collega's.

Inwoning in villa Opduin is mogelijk.

Stuur je CV naar Loes van Ammers via loesvanammers@opduin.nl of bel haar via: 0222-317445.

Ambulante pedicure

Als aanvulling op ons team van schoonheidsspecialistes zijn wij op zoek naar een ambulante pedicure.

Je werkt op oproepbasis, dagen en uren zijn in goed overleg.

Je bent gastvriendelijk en zelfstandig en kunt direct aan de slag in een leuk team. Een nevenfunctie bij een andere salon is geen enkel bezwaar.

Bel/mail naar Nelleke Saal of Irene Witte 0222- 317445 / Nellekesaal@opduin.nl

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.