Vacatures - werken in Opduin

Staat er geen vacature voor je bij? Neem dan toch even contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar Floris-Jan Zwaag via: florisjanzwaag@opduin.nl.

 

Nachtportier

Grand Hotel Opduin “Hamptons op de Wadden”
In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Met een ruime moderne keuken en een prachtig restaurant in een zeer eigentijds jasje in een professionele omgeving.

Wat verwachten we van je?
Tussen 23:00 en 07:00 uur draag je de verantwoording over het hotel. Je loopt veiligheidsrondes, verricht technische werkzaamheden, beantwoordt vragen van gasten en doet werkzaamheden voor de afdeling receptie. 

Is het iets voor jou?
Je bent betrouwbaar en werkt graag zelfstandig. Je hebt een BHV diploma of bent bereid om deze te halen. Daarnaast spreek je een woordje Duits en Engels.

Wat bieden we je?
Een goed salaris. Een werkvloer waar alles goed geregeld is. Je werkt 24 uur per week (3 nachten). En in principe werk je 3 vaste dagen per week.

Solliciteren
Stuur je sollicitatie- en motivatiebrief voor vrijdag 27 maart 2020 naar Luuk de Jong via luukdejong@opduin.nl.

Wonen op Texel
Wonen op Texel op termijn is geen voorwaarde. Vanuit Den Helder kun je de laatste boot naar Texel nemen en 's morgens weer met de boot terug naar het vaste land. Overnachten in onze Opduin-villa is in overleg ook mogelijk.

Receptionist(e)

Grand Hotel Opduin “Hamptons op de Wadden”
In de duinen van Texel aan de rand van De Koog staat het grootste en mooiste hotel van de Waddeneilanden. Met een ruime moderne keuken en een prachtig restaurant in een zeer eigentijds jasje in een professionele omgeving.

Wat verwachten we van je?
Voor ons front office team zoeken we een nieuwe collega. Je komt in een ervaren en professioneel team terecht, waar je met open armen ontvangen zult worden. Je draait wisselende diensten tussen 07:00 en 23:00 uur, ook in de weekenden. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten, maakt reserveringen en zorgt ervoor dat alles voor onze gasten geregeld wordt. 

Is het iets voor jou?
Je werkt graag in een dynamische hotelomgeving, waarbij je altijd met meerdere dingen tegelijk bezig bent. Je hebt al ervaring in de hospitality industrie en bent op zoek naar een baan waar je de komende jaren met plezier naar toe gaat. Je zet het belang van onze gasten voorop en vindt het leuk om ze in de watten te leggen. Daarnaast spreek je een woordje Duits en Engels. 

Wat bieden we je?
Een goed salaris. Een werkvloer waar alles goed geregeld is. We vinden je ontwikkeling belangrijk en bieden regelmatig trainingen en workshops aan. Je werkt 38 uur per week (parttime is bespreekbaar). 

Solliciteren
Stuur je sollicitatie- en motivatiebrief voor vrijdag 27 maart 2020 naar Luuk de Jong via luukdejong@opduin.nl.

Wonen op Texel
Wonen op Texel op termijn is een voorwaarde. Vanaf oktober hebben we een appartement, voor jou en eventuele partner of gezin, beschikbaar in een van onze nieuwe huizen tegenover het hotel. Overnachten in onze Opduin-villa is in overleg mogelijk om de tussenliggende tijd te overbruggen. 

Medewerker huishouding vaste functie + vakantiekracht

We zoeken nog een medewerker huishouding voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en de werktijden van 9.30 tot 14.30 uur. Minimaal 10 tot maximaal 25 uur per week. 

Het bootkaartje wordt vergoed als je niet op Texel woont en er is vervoer geregeld vanaf de boot naar het hotel en weer terug.

We bieden een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand.

Ben je alleen in de weekenden en vakanties beschikbaar? Ook daarvoor zijn we nog op zoek naar extra's collega's.

Neem contact op met Truus Rotgans via: truusrotgans@opduin.nl of bel haar: 0222-317445.

Ervaren gastheer/gastvrouw

Voor ons restaurant, onze serre en het terras zoeken wij een ervaren gastheer/gastvrouw. Je maakt graag een praatje met onze gasten, maar weet ook wanneer er hard gewerkt moet worden. We leggen onze gasten graag in de watten met goede service, dus ervaring en/of een relevante opleiding zijn noodzakelijk.

Je werkt voornamelijk in de avonduren, maar ook wel eens in de ochtend tijdens het ontbijt. Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

Opduin biedt een jaarcontract voor 38 uur met een proeftijd van 1 maand. Je werkt niet meer dan 5 dagen in de week en bent zoveel mogelijk 2 dagen achter elkaar vrij. Ook een parttime functie is bespreekbaar. We investeren in trainingen om jezelf te ontwikkelen en je werkt met leuke collega's.

Op zoek naar een bijbaantje of vakantiebaantje? Ook voor alleen de weekenden en vakanties kunnen we extra handjes gebruiken.

Inwoning in villa Opduin is mogelijk.

Stuur je CV naar Kevin Vonk via kevinvonk@opduin.nl of bel hem via: 0222-317445.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Kosteloos eerder inchecken indien kamer gereed is
Sauna tussen 16:30-19:00 uur
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.