Sfeervol hotel in de duinen van Texel met een ongedwongen sfeer√ Ligging in Nationaal Park

                        

√ Verwarmd binnenzwembad

√ Kindvriendelijk

 

√ Wellnessfaciliteiten

√ Gratis wifi

 

√ Geen reserveringskosten

 

Grand Hotel Opduin op Texel is het ideale hotel om de dagelijkse dingen even achter u te laten en tot u zelf te komen. Genieten van elkaar, de rust en de natuur, terwijl u door ons volledig in de watten wordt gelegd.

 

Ligging

Door de ideale ligging in Nationaal Park de Duinen van Texel geniet u van het prachtige uitzicht over de Texelse duinen of badplaats de Koog. Binnen 10 minuten staat u met de blote voeten op het strand, waar u in de zomer met de hele familie heerlijk kunt luieren voor uw eigen strandhuisje.

 

Huiskamergevoel

Door de informele en ongedwongen sfeer voelt u zich gegarandeerd meteen thuis. Plof neer op de bank met een goed boek en uw hond aan uw voeten of geniet van een goede kop koffie met huisgemaakt gebak in onze serre of bij de open haard. Zelfs het koekje bij de koffie is huisgebakken door onze koks.

 

Ontspannen

Terwijl uw kinderen een duik nemen in het zwembad ondergaat u een ontspannende massage of gezichtsbehandeling door onze professionele schoonheidsspecialistes. Of sla een balletje met de hele familie op onze kunstgrastennisbaan.

 

Eten en drinken

U proeft de pure en lokale ingrediënten, die zoveel mogelijk van eiland komen. Van het Texelse land of gemaakt door Texelse ondernemers, zo komt onze zuivel van boerderij de Novalishoeve, het vlees en de kaas van Texelse boeren en laten we u proeven van een Texels biertje of een glas Texelse wijn.

© 2013 Grand Hotel Opduin | En/of Ontwerp & Communicatie | Disclaimer | Voorwaarden