Over Opduin

Hamptons op de Wadden

Visie van Opduin

De Hamptons is de plek waar New Yorkers in het weekend komen genieten van strand, zon en lekker eten in een stijlvolle omgeving. Het is de inspiratie voor de visie van Opduin. Dit betekent huisgemaakt eten en drinken, vintage meubels. Stoffen met zachte kleuren. Vogels, bloemen, hout, zee en strand als thema in decoratie. Hierbij creeëren we een sfeer die informeel maar stijlvol is, waar binnen overvloeit in buiten. Een plek op de Texelse Duinen waar we genieten van elkaar, van de rust en van de natuur. Een stijlvol hotel met mensen die passie en bezieling overbrengen.

Visie van Opduin

Galerij

Voor een sfeerimpressie van Grand Hotel Opduin kunt u een kijkje nemen in onze galerij.

Hier krijgt u een goed beeld van al onze kamertypes en de overige ruimtes binnen het hotel. 

Bekijk galerij

Wat te doen op Texel

Wandelen door de prachtige natuur, zonder drukte van medetoeristen. Het lekkerste eten van het eiland. De leukste activiteiten voor kinderen. Op Texel is altijd wel iets te doen. Ons team bestaat uit ervaren Texel kenners en delen graag hun favoriete plekken met u. 

Wat te doen op Texel

Evenementen

Op Texel is altijd iets te doen, gedurende het hele jaar worden er op verschillende plekken evenementen georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal activiteiten die in de komende periode plaats zullen gaan vinden.

Evenementen op Texel

Winkel van Opduin

Met lege handen naar huis is ook zo iets. De “Hamptons op de Wadden” Shop lost dit voor u op. Onze interieurarchitecte bewaakt samen met Naomi het unieke assortiment, zodat een souvenir daadwerkelijk een smaakvolle herinnering wordt.

Winkel van Opduin

Golfen op Texel

De Texelse heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Nederland. Midden in de natuur, prachtige vergezichten en altijd een fris briesje. Het is er nog gemoedelijk, rangen en standen bestaan niet, greenfee­-spelers zijn welkom bij clubactiviteiten onder het motto “hoe meer zielen hoe meer vreugd”. 

Golfen op Texel

Zusterhotels van Opduin

Lucas Petit, eigenaar van Hoscom beheert naast Grand Hotel Opduin nog 6 andere sterke “merken”: Delta Hotel VlaardingenBadhotel RockanjeLandgoed De HoltweijdeLandgoed Duin & Kruidberg, Hotel Via Via Leeuwarden en Post-Plaza Hotel & Grand Café

Allemaal hotels met aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Met ieder een eigen identiteit en thematiek. 

Zusterhotels van Opduin

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.