Restaurant Opduin in De Koog op Texel

Slow Food op Texel: authentiek, regionaal, duurzaam en seizoensgebonden

Midden in de duinen van de Koog bevindt zich restaurant Opduin. Lekker eten, uitgebreide keuze, zoveel mogelijk lokale producten en altijd alles vers en zelfgemaakt. De voorgerechten kiest u bij de chefs in de keuken, het hoofd- en nagerecht van de menukaart.

Restaurant Opduin

Midden in de duinen van De Koog hebben we het restaurant en het terras gemaakt. Lekker eten, uitgebreide keuze, zo veel mogelijk lokale producten en altijd alles vers en zelfgemaakt. De voorgerechten kiest u bij de koks in de keuken, het hoofd- en nagerecht van de menukaart.

Menukaart Lunchkaart Reserveer tafel 

Tafel reserveren

Reserveer hier uw tafel voor het diner. U kiest eenvoudig zelf de gewenste datum en voorkeurstijd. Ook voor niet-hotelgasten. 

Reserveer tafel

Chefs table

Met onze chefs table hoeft u de voorgerechten niet meer vooraf te kiezen. De koksbrigade maakt en serveert iedere avond direct vanuit de keuken een uitgebreide selectie van vaste klassiekers en dagelijks wisselende seizoensgerechtjes. We nodigen u uit zelf uw favoriete gerechten te halen en gewoon lekker alles te proberen wat het eiland te bieden heeft.

Eilandproducten
Texel neemt eten serieus. Ook hier geldt dat aandacht en geduld prachtige producten opleveren. Uiteraard het wereldberoemde lamsvlees, maar ook volledig antibioticavrije varkens, limousin runderen, zuivel, wijn, eieren, bijzondere groenten, asperges, bier, veel spartelverse vis, sappig fruit en bessen en kruiden uit de vrije natuur.

Lunchen in Opduin

In de winter in de serre bij de open haard. Bij mooi weer een kop koffie of een uitgebreide lunch op ons duinterras, terwijl de fazanten tussen het helmgras scharrelen. Met diverse ligstoelen en zitjes in het duinpad is het heerlijk vertoeven. Ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom. 

Bekijk lunchkaart

Bar en serre

Een heerlijke woonkamer om in neer te ploffen met een goed boek en de hond aan de voeten. En een ruime bar voor een ijskoud glas Texels bier of een goede cocktail. Gezellig bij de open haard met uitzicht op de bossen in een luie stoel of gezellig kletsend aan de bar. Voor ieder wat wils. 

Slow Food Chefs Alliantie

Slow Food Chefs Alliantie
Opduin is ambassadeur van de Slow Food beweging en streeft ernaar zoveel als mogelijk recht te doen aan de uitgangspunten: Authentiek, kleinschalig, duurzaam geproduceerd, regionaal, seizoensgebonden en transparant over de herkomst.

 

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.