Restaurant Opduin in De Koog op Texel

Slow Food op Texel: authentiek, regionaal, duurzaam en seizoensgebonden

Midden in de duinen van de Koog bevindt zich restaurant Opduin. Lekker eten, uitgebreide keuze, zoveel mogelijk lokale producten en altijd alles vers en zelfgemaakt. De voorgerechten kiest u bij de chefs in de keuken, het hoofd- en nagerecht van de menukaart.

Dineren in Opduin

Het strandzand bij de entree van de schoenen kloppen om vervolgens aan te schuiven in een warm en stijlvol restaurant op Texel. Het ongerepte van de boeren op het zilte eiland combineren met mooie spullen van de “overkant”, met een oprechte glimlach in de watten gelegd. Zo hoort het.

Vanaf zondag 28 november is het restaurant vanaf 17 uur gesloten. Uw diner haalt u af in het restaurant om mee te nemen naar uw kamer. Reserveren voor het diner vooraf is niet nodig, bij de receptie kunt u aangeven wat u wilt eten en spreken we een tijd met elkaar af. 

Bekijk afhaalmenu

Pop-up restaurant: het Kook Atelier

De serre van Grand Hotel Opduin is op dit moment het ‘pop up’ toneel voor een speciale editie van restaurant het Kook Atelier. In het Kook Atelier wordt op zaterdag- en zondagmiddag om 12:30 uur in een losse setting het "Served by nature" verrassingsmenu geserveerd. Kom genieten van vijftien verschillende smaakmomenten (te vergelijken met 6-7 gangen) waarbij vis, schelp & schaaldieren met groenten van het moment en eigen kweek de hoofdrol spelen. Verder zijn er diverse spannende teasers, amuses en verschillende gerechtjes. Een heerlijke culinaire middag uit!

De kosten voor het Served by nature menu zijn 89,- p.p. (exclusief dranken). Voor 49,- p.p. geniet u van een arrangement met bijpassende wijnen of home-made botanical non alcohol dranken.

Tafel reserveren Kook Atelier Website

Lunchen in Opduin

In de winter in de serre bij de open haard. Bij mooi weer een kop koffie of een uitgebreide lunch op ons duinterras, terwijl de fazanten tussen het helmgras scharrelen. Met diverse ligstoelen en zitjes in het duinpad is het heerlijk vertoeven. Ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom. 

Bekijk lunchkaart

Slow Food Chefs Alliantie

Slow Food Chefs Alliantie
Opduin is ambassadeur van de Slow Food beweging en streeft ernaar zoveel als mogelijk recht te doen aan de uitgangspunten: Authentiek, kleinschalig, duurzaam geproduceerd, regionaal, seizoensgebonden en transparant over de herkomst.

 

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.