Onze zusjes

Lucas Petit, eigenaar van Hoscom beheert naast Grand Hotel Opduin nog 6 andere sterke “merken”: Delta HotelBadhotel RockanjeDe HoltweijdeLandgoed Duin & KruidbergHotel Post-Plaza en Hotel Via Via

Allemaal hotels met aansprekende hotelconcepten waar gasten volledig zichzelf kunnen zijn. Met ieder een eigen identiteit en thematiek. 

Badhotel Rockanje

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee, ligt verscholen, tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers.

Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. Toch ligt ons hotel maar op korte afstand van de Maasvlakte, de Europoort en Rotterdam. ‘The best of both worlds’ dus.

De stijl van een Noord-Amerikaanse lodge, de geur van dennenbomen, onze gastvrijheid én goede keuken maken Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers tot een aangename plek om (een paar dagen) heerlijk uit te waaien.

Het Badhotel wordt geflankeerd door een zwembad met groot terras, beschikt over een ruime sauna en heeft een sfeervolle brasserie, waar je in een luie stoel bij de open haard even kunt ontsnappen aan het leven van alledag of aan tafel kunt genieten van onze gerechten. 

Badhotel Rockanje

Deltahotel Vlaardingen

Delta Hotel en Grand Café Nautique, jouw thuishaven aan de Nieuwe Maas

Er is een plek pal aan het water, waar overnachten, eten en vergaderen naadloos met elkaar te combineren zijn. Een plek waar je een goed glas drinkt en lekker eet terwijl de schepen voorbij glijden. Waar je een inspirerende brainstormsessie organiseert en de energie van oceaanzeilers aan boord haalt. Waar je onder de wol kruipt met een fabelachtig uitzicht op de zonsondergang. Een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek in één.

Deltahotel

Landgoed de Holtweijde

Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak. De Holtweijde is veel meer dan een hotel en wij bieden veel meer dan een accommodatie. Voortdurend zijn we bezig om daar op inspirerende wijze diepgang aan te geven.

We gaan met de tijd mee, spelen in op veranderende behoeften en creëren nieuwe
belevenissen. We laten ons daarbij leiden door kernwaarden die even onverwoestbaar zijn als de eiken op ons landgoed.

Authenticiteit, traditie, vitaliteit, passie, romantiek en goede smaak: u vindt ze terug in het interieur, de eerlijke materialen, de gerechten, de service, het landschap en de vele faciliteiten en voorzieningen. Kortom, in alles wat u op De Holtweijde beleeft, proeft, ziet en voelt.

Landgoed de Holtweijde

Landgoed Duin & Kruidberg

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Ontdek en beleef het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wij laten u hier graag stijlvol genieten in een ongedwongen en oprecht gastvrije sfeer. 

Landgoed Duin & Kruidberg

Post-Plaza Hotel en Grand Café

Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan een van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden. 

Post Plaza

Hotel Vie Via Leeuwarden

Just a room

Vie Via is 'Just a Room' en geen traditioneel hotel. De perfecte kamer van waaruit je Leeuwarden kunt ontdekken. Het startpunt van jouw avontuur om op te gaan in de stad en te leven als een local.

Vie Via is een energiek alternatief voor de standaard hotelervaring en bewijst dat een lage service niet betekent dat je hoeft in te leveren op levensstijl of comfort.

Hotel Vie Via

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.