Vergaderen op Texel

Oprechte aandacht voor elkaar

Een originele plek waar de deelnemers even helemaal weg zijn van de dagelijkse bezigheden, en toch makkelijk bereikbaar. Een eindeloos scala aan professioneel georganiseerde activiteiten in en rond de locatie, intiem genoeg voor een klein gezelschap, maar ook prima voorzieningen voor een vergadering of een bijeenkomst van 200 deelnemers.

Bijeenkomsten op Texel zijn altijd succesvol. Met een goed gekozen bestemming en een goed programma worden de deelnemers betrokken en enthousiast. De sfeer en de gemoedelijkheid in combinatie met een soepele organisatie geeft iedereen de gelegenheid om te groeien.

U organiseert een bijeenkomst die beklijft. En dat is tenslotte het doel.

Reserveren of een offerte aanvragen

Neem even persoonlijk contact met ons op om uw persoonlijke wensen met ons te bespreken. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Vul het aanvraagformulier in of bereik ons via 0222-317445 of banqueting@opduin.nl. Vraag naar onze banqueting-specialisten Luuk, Esmée of Miranda.

Aanvraagformulier vergadering

Vergaderarrangementen

Het complete pakketje. U hoeft zich nergens druk om te maken, wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.
Inclusief vergaderzaal, lunches, diners en lekkers.

Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. We maken graag een offerte op maat voor u. 

Nog even sparren over een activiteit op Texel? Neem gerust contact met ons op. Ook het reserveren ervan nemen we graag uit handen.

 

Vergaderzalen

 

   Aantal personenAantal personenAantal personen
VergaderzaalLengte Breedte m2        CarréTheaterU-vorm

Slufterzaal

8648224218

Muyzaal

7749265720

Bollenkamer

9654204818

Combi Slufter-
en Muyzaal

136,5844211036

Slufter-, Muyzaal
en Bollenkamer

246,51565614050

Syndicate room (3x)

7428141812

 

Een feestje op Texel

Een heerlijk feest is goed georganiseerd en geeft tegelijkertijd de gasten de ruimte om ontspannen zichzelf te zijn. Als u uw gasten uitnodigt voor een verblijf op het eiland begint de voorpret al. Tenslotte is het net het buitenland, maar dan leuker.

Texel biedt een complete wereld in mini formaat. Eten en drinken verbouwd en gebrouwen door de buurman, woeste natuur, avontuurlijke sporten, hoogstaande kunst en cultuur, verwennende wellness, stralende luchten op eindeloze stranden.

Een bruiloft, een verguld huwelijk, een familiebijeenkomst. Uw gasten komen niet even langs, maar maken er een echte happening van. En dat gunt u ze graag.

 

 

Teambuildingactiviteiten

Oesterwadlopen, natuurexcursie, vliegen boven het eiland, surfen.... Zoveel activiteiten om uw gasten tussen het vergaderen door ook iets bijzonders te laten ervaren.

Wij helpen u graag om een geschikte activiteit te vinden. En leggen deze uiteraard ook meteen vast voor u.

Deze activiteiten hebben wij alvast voor u uitgezocht.

Bekijk activiteiten

Trouwen op Texel

Opduin is een officiele trouwlocatie. Ideaal voor kleine bruiloften. Trouwen kan in een van onze zalen of juist op het strand en na afloop een ontspannen diner met het hele gezelschap. 

Om ervoor te zorgen dat uw trouwdag helemaal naar wens geregeld is werken, we samen met Sophie van Trouwen Texel. Met hart en ziel organiseert zij uw bruiloft (of een gedeelte ervan), zodat u zorgeloos kunt genieten van deze bijzondere dag. 

Neem contact op met de Texelse weddingplanner Sophie: 
www.trouwen-texel.nl
info@trouwentexel.com
06-57186156

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.