Onze tips voor teambuilding activiteiten

Allemaal activiteiten die door ons getest en als leuk ervaren zijn. We durven u hier dan ook met een gerust hart naar toe te sturen, u bent in goed handen. 

Teambuilding bij Zandbank Texel

Blokarten, raften, powerkiten. Zandbank Texel is een professioneel outdoorbedrijf gespecialiseerd in groepen. De instructeurs zijn niet alleen goed in het begeleiden van de activiteit, maar ook in het verbeteren van de onderlinge collegiale verhoudingen. 

Zandbank Texel

Surfen op de Texelse golven

Compleet uit de comfortzone. Een nat pak halen, maar ook aan het eind van de les het trotse gevoel dat het gelukt is om te blijven staan.

Surfen kan in verband met de zeetemperatuur tussen april en oktober.

Surfschool Foamball

Texel Excursies

Texel Excursies organiseert leuke excursies en activiteiten op Texel voor groepen. Zij stellen daarbij geheel op maat een ochtend, middag, dag of weekend samen voor kleine of grote groepen. Hierbij werken zij samen met veel verschillende Texelse ondernemers.

Enkele ideeën: 

  • EilandQuiz (pubquiz over Texel)
  • Biertour
  • Het Tessels dialect (theetuin, Tesselse muziek en gedichten)
  • Highland games

Bekijk hier het hele aanbod
 

Natuurexcursie

Met de laarzen in de prut het wad op, een rondje in de buurt van Opduin of een vogelsafari. Er zijn diverse excursiemogelijkheden, welke we graag persoonlijk met u afstemmen.

Excursies via Ecomare

Picknicken

Een ontspannen picknick op een rustig strandje, ergens in het bos of als tussenstop van een fietstocht over het eiland. Mogelijk voor 2 personen, maar ook voor een groter gezelschap. 

De luxe picknick wordt geheel verzorgd door Sophie van Trouwen Texel, inclusief picknickkleed en kussens. Met heerlijke hapjes en een drankje.  

De kosten bedragen 100 euro voor 2 personen en voor elke persoon meer wordt 20 euro gerekend. 

Picknicken

Powerboat Bruuzer

Ontdek het Wad met de Bruuzer, een snelle powerboat. Op hoge snelheid vaart u over het Wad, spot u zeehonden of vaart u naar de marinehaven in Den Helder. 

Bruuzer Texel

Golfclinic

Maak samen met uw collega's of vrienden kennis met de golfsport. U leert de basistechnieken van een golfprofessional en mag daarna oefenen op de driving range. En als u de slag te pakken heeft: een rondje over de Par 3 oefenbaan. 

Golfbaan de Texelse

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.