Texelse golfbaan

Speel de bal zoals die ligt……als je hem kunt vinden

De Texelse heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Nederland. Midden in de natuur, prachtige vergezichten en altijd een fris briesje. Het is er nog gemoedelijk, rangen en standen bestaan niet, greenfee­-spelers zijn welkom bij clubactiviteiten onder het motto “hoe meer zielen hoe meer vreugd”.

Maar op een echte golfbaan moet je wel eerlijk zijn naar jezelf. Als je nog niet zover bent om de driver altijd rechtdoor te slaan dan is een hybride echt een betere keuze, want niet op de fairway op De Texelse betekent meestal een nieuwe bal.

Opduin biedt kortingen op de greenfee`s. En de directeur van Opduin is verslaafd aan het spelletje, dus sterke verhalen kunt u daar altijd kwijt.

Tussen 1 november 2021 en 1 april 2022 zijn de eerste 9 holes en het clubhuis gesloten vanwege onderhoud. De tweede 9 holes blijven gewoon open. Voor de receptie is er een tijdelijke voorziening en u kunt iets kleins afhalen om te eten of drinken. 

Golfbaan de Texelse

Starttijden boeken wij graag voor u. Greenfees zijn bij ons te koop tegen een gereduceerd tarief. Om starttijden zelf vast te leggen of alvast de baan te verkennen bezoekt u de website van de Golfbaan de Texelse.

Golfbaan de Texelse

Golfarrangement

Inhoud:

  • 2 overnachtingen inclusief uitgebreid Texels ontbijtbuffet
  • 1 dag 18-holes starttijd op de 18-holes linkscourse De Texelse
  • 1 avond een 3-gangen diner (op de 1e avond)
  • Privé-uurtje sauna en Turks stoombad
  • Gebruik van de massagestoel en het solarium

Boek dit arrangement

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.