Schoonheidssalon van Opduin

Gezichtsbehandelingen dames

Energizing sea treatment
Een compacte gezichtsbehandeling geheel afgestemd op uw huidtype inclusief een oppervlakte en een diepte reiniging, een masker en ter afsluiting een dag- en oogverzorging van Thalgo.
55 minuten / 69 euro

Complete revitalising sea treatment
De uitgebreide versie van de Energizing sea treatment met als extra’s het epileren van uw wenkbrauwen en een heerlijke gezichtsmassage.
75 minuten / 89 euro

Gezichtsbehandeling anti aging
Een anti-aging behandeling inclusief uitgebreide reiniging, epileren van uw wenkbrauwen, een ontspannende gezichtsmassage en een speciaal masker. Ter afsluiting van de behandeling een oog- en dagverzorging.
75 minuten / 99 euro

Wenkbrauw en wimpers
Verven, epileren of harsen.
Per 15 minuten /15 euro

Gezichtsbehandelingen heren

Men only facial
Deze hydraterende gezichtsbehandeling is speciaal afgestemd op de mannenhuid. De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, een korte gezichtsmassage en een masker. Ter afsluiting een dag- en oogverzorging.
55 minuten / 69 euro

Men only complete package
U voelt zich als herboren na deze ultieme mannenbehandeling. Na een massage van 45 minuten ondergaat u een gezichtsbehandeling van 45 minuten, inclusief een uitgebreide reiniging en een masker.
90 minuten / 99 euro

Lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage
25 minuten / 45 euro
55 minuten / 75 euro

Hot stone massage
25 minuten / 49 euro
55 minuten / 79 euro

Bodypeeling
De effectieve zuiverende werking van een scrub wordt gecombineerd met de verzorgende werking van essentiële oliën. Perfect te combineren met een massage, omdat bij masseren de werkzame stoffen van de crèmes nog beter worden opgenomen in het lichaam.
25 minuten / 39 euro

Algenpakking
Aromatische pakking met essentiële oliën die zorgt voor een verstevigende en ontgiftende werking. Inclusief een peeling en een verstevigende crème na afloop.
55 minuten / 69 euro

Zwangerschapsbehandeling                       
Deze behandeling is speciaal ontworpen voor de aanstaande moeder. Met een speciale peeling, massage, hoofdhuidmassage en een speciale anti-stretch crème voor het zwangere lichaam. 
85 minuten / 99 euro

Texelse behandelingen

Texelfeet
Unieke Texelse voetbehandeling met diverse Texelse producten. Een half uur lang alleen maar aandacht voor uw voeten met een verzorgend voetbad, een peeling en een massage met een hydraterende Texelse schapenwolcrème.
30 minuten / 39 euro

Texelfeeling
Onderga het pure Texelgevoel met deze bijzondere lichaamsbehandeling vol met Texelse ingrediënten. Inclusief een scrub met Waddenzeezout, een massage met heerlijke Texelse bijenhoning en een Texelse schapenwolcrème ter verzorging.
85 minuten / 99 euro

Opduinfeeling deluxe
Dompel u onder in complete ontspanning met deze extra lange combinatie behandeling. Uw lichaam wordt gemasseerd met warme basaltstenen en uw gezicht wordt verzorgd met een peeling en masker. Dit is genieten op sien Texels.
105 minuten / 129 euro

Handen en voeten

Manicure
Verwen uw handen met deze uitgebreide manicurebehandeling. Uw nagels worden gevijld, u krijgt een peeling en een nagelriemverzorging. Er wordt afgesloten met een heerlijke handmassage en uw nagels worden gelakt in uw favoriete kleur.
45 minuten / 49 euro

Shellac behandeling
Laat uw nagels professioneel lakken door een van onze schoonheidsspecialistes. Door de speciale Shellac methode blijft de nagellak 2 weken lang goed zitten. Uw nagels worden gevijld, uw nagelriemen behandeld en uw nagels worden gelakt.
45 minuten / 30 euro

Pedicure
Verwen uw voeten met deze uitgebreide pedicurebehandeling. Uw nagels worden geknipt en verzorgd, eelt en likdoorns worden verwijderd, ingegroeide nagels worden behandeld en uw voeten worden ingesmeerd met een verzorgende crème.
45 minuten / 49 euro

Uitgebreide pedicure
Deze pedicurebehandeling is de uitgebreide versie van de normale behandeling met als extra’s een voetmassage en het lakken van de nagels na afloop.
75 minuten / 65 euro

Voetreflex
Ons hele lichaam weerspiegelt zich in onze voeten. Door een impuls te geven op de reflexzones in de voeten kunnen blokkades opgeheven worden en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Door een voetreflexbehandeling kan de balans in uw lichaam weer herstellen en gaat u zich energieker voelen. Voor het beste resultaat adviseert onze voetreflexspecialiste om 4 behandelingen (met steeds 1 week er tussen) achter elkaar te nemen.
65 minuten / 70 euro
4 behandelingen / 250 euro

Mooi bij Peet: aanpakken van rimpels

Petra Witte is arts in het Noordwest ziekenhuis in Den Helder en daarnaast gespecialiseerd in behandelingen met botox of fillers. Zij komt regelmatig naar Opduin toe om voor onze gasten deze behandelingen te verzorgen.

Waarvoor kunt u bij haar terecht?

  • Botox behandelingen tegen fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes
  • Behandeling met fillers tegen neus-lipplooi, mond-kinplooi en rokerslijntjes
  • Behandelingen tegen overmatig zweten van oksels, handen en voeten
  • Weghalen van moedervlekken

 

Wanneer komt Petra naar Opduin?

Donderdag 19 april tussen 13:00 en 15:00 uur
Zondag 22 april tussen 11:00 en 14:00 uur
Maandag 23 april tussen 09:00 en 12:00 uur
Zondag 29 april tussen 10:00 en 12:00 uur
Maandag 30 april tussen 09:00 en 12:00 uur

Afspraak maken

U kunt de afspraak direct bij Petra maken of via onze receptie (0222-317445 of info@opduin.nl). Petra is te bereiken via 06–19962575. Bekijk ook haar website voor meer informatie: www.mooibijpeet.nl.

 

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.