Huisregels beauty & wellness

Huisregels beauty & wellness

Fijn dat u onze salon bezoekt voor een ontspanningsmomentje.
We vinden het belangrijk om uw behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen en hebben daarom een paar huisregels op een rijtje gezet. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met deze huisregels.

Wensen/klachten
We doen er alles aan om onze behandelingen en producten met een hoge kwaliteit aan te bieden. Daarom vinden we het fijn als u van te voren aangeeft wat u precies van ons verwacht en wat u wel of niet prettig vind. Op deze manier kunnen wij het beste aan uw wensen voldoen. Mocht het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent, laat het ons weten, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Algemeen

  • Het dragen van een onderbroek of badkleding tijdens de behandeling is verplicht.
  • Zorgt u ervoor dat u voor de behandeling gedoucht bent? Bij slechte hygiëne kan het zijn dat we de behandeling niet door laten gaan. Wel wordt de volledig behandeling berekend.
  • Kinderen zijn van harte welkom voor een behandeling, bij kinderen jonger dan 16 jaar verwachten we dat er een volwassene meekomt.
  • Heren zijn uiteraard ook welkom in de salon, maar wij doen geen boyzilian wax.

Wij behandelen niet bij de volgende aandoeningen

  • Koorts/koortslip
  • Besmettelijke huidziekten

Heeft u hier twijfels of vragen over, neemt u dan gerust contact met ons op.

Afspraak annuleren
Heeft u een behandeling gereserveerd en komt er iets tussen? Tot 24 uur voor de behandeling kunt u kosteloos annuleren, daarna betaalt u de volledige behandeling. Wanneer u te laat bij ons komt, wordt de tijd dat u te laat was in mindering gebracht op de totaal behandelduur. Wel wordt de volledige behandeling berekend.

Ongewenst gedrag
Alle lichaamsbehandelingen die wij aanbieden zijn van strikt niet-erotische aard. Bij ongewenst gedrag (fysiek en/of verbaal) stoppen wij per direct de behandeling en verzoeken u, na betaling van de volledige behandeling, de salon en het hotel te verlaten. En zullen wij aangifte doen bij de politie.