Contact en route

Soms is internet heel handig, maar vaak is mensenwerk beter. Wij helpen met ideeën, regelen maatwerk, hebben het laatste nieuws en vinden het ook gewoon leuk om vooraf persoonlijk contact met u te hebben. Bel op 0222-317445 of stuur een email, info@opduin.nl.

Adresgegevens:
Grand Hotel Opduin
Ruijslaan 22
1796AD De Koog - Texel

KVK: 37033690
BTW nummer: NL001135314B01
IBAN: NL97 RABO 0362598665
BIC: RABONL2U

Routebeschrijving

Auto
Per auto rijdt u vanaf het westen of zuiden van Nederland via de ringweg Amsterdam (A10), Zaandam (A8), Purmerend, Hoorn en Den Oever (A7) naar Den Helder (N99).

Vanaf het oosten rijdt u over de Afsluitdijk (A7), via Den Oever naar Den Helder. Den Helder is eveneens bereikbaar per trein.

Vanuit Den Helder vertrekt elk uur (op het halve uur) de TESO veerboot, die u binnen twintig minuten naar Texel brengt. Reserveren is niet nodig.

Op het eiland rijdt u naar De Koog. Vanaf daar is de bewegwijzering naar Grand Hotel Opduin te volgen. Parkeren is kosteloos mogelijk op de ruime parkeerplaats van het hotel.

Openbaar vervoer
Vanaf treinstation Den Helder neemt u bus 33 naar halte Steiger TESO boot, Den Helder. In het laagseizoen vaart de boot een keer per uur: op elk half uur. In het hoogseizoen vaart de boot ieder half uur, echter sluit de bus alleen aan op de reguliere afvaarten. U zit 20 minuten op de boot wanneer u arriveert in de veerhaven van Texel, Den Hoorn.

Vanaf de boot de rechteruitgang nemen en op de bus 28 richting De Koog stappen. U zit een half uur in de bus wanneer u uitstapt bij de bushalte 'Brink', de bus stopt recht voor het hotel. 

Parkeren op Texel

Parkeren op Texel kan onbeperkt met het Texelvignet. Dit is een e-ticket en kan alleen online aangeschaft worden.

Stuur ons een bericht


We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Eerder inchecken indien kamer gereed is
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.