Faciliteiten

Zwembad

Helaas mogen het zwembad, de sauna en de fitnessruimte van de overheid niet open blijven en zijn deze op het moment gesloten.

Een lekker warm binnenzwembad, groot genoeg om een baantje te trekken, leuk genoeg om te spelen. Bubbelen in de jacuzzi, de kleintjes in het poedelbadje.

Ook als u niet bij ons overnacht kunt u gebruik maken van ons zwembad. De overheid heeft bepaald dat u niet bij ons mag zwemmen als u geen gast van ons bent. U bent onze gast bij aankoop van een glaasje water à 8,50 perr volwassene en 4,25 per kind en u mag daarvoor gratis zwemmen.

Buiten de schoolvakanties krijgt de Texelse jeugd op dinsdag tussen 14.00 en 19.00 uur zwemles.

Finse Sauna en Turks stoombad

Helaas mogen het zwembad, de sauna en de fitnessruimte van de overheid niet open blijven en zijn deze op het moment gesloten.

Opduin heeft naast het zwembad een bescheiden Finse sauna en een Turks stoombad. Omdat het in de kleine ruimte lastig is om afstand te houden zijn de gezamenlijke sauna tijden komen te vervallen. U reserveert de sauna en het stoombad voor een privé-uurtje tegen een vergoeding van 9,50 per persoon per uur. 

Reserveer uw sauna-uurtje via 0222-317445 of info@opduin.nl.

Fitnessruimte

Een eenvoudige fitnessruimte. Met een crosstrainer, een hardloopband, een roeiapparaat en diverse gewichten. Met de airconditioning aan is de ruimte lekker koel en water ter verfrissing is aanwezig. 

Opladen elektrische auto

Voor het opladen van elektrische auto's zijn 3 laadpalen van NewMotion aanwezig. U betaalt met uw eigen laadpas of u leent een pas bij de receptie. De kosten bedragen 0,34 euro per kwh. 

De laadpalen reserveren we niet, u kunt ze gebruiken wanneer er een plekje vrij is. 

Fietsenkelder

Een veilige fietsenkelder in de garage van Opduin. Uw fiets staat er droog, achter een gesloten deur en er zijn voldoende stopcontacten aanwezig voor het opladen van de electrische fiets. Met uw kamersleutel heeft u toegang tot de fietsenkelder. 

Strandhuisjes

Onze Texelse strandhuisjesbouwer zet ieder seizoen zo`n 16 eenvoudige strandhuisjes voor Opduin klaar. Met een parasol, twee ligstoelen, een windscherm toch een eigen plekje op het enorme strand van Texel. Vlot reserveren, want op is op.

Kosten

26 euro per dag
130 euro per week

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Eerder inchecken indien kamer gereed is
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.