Grand Hotel Opduin, de Hamptons op de Wadden

Meer dan 80 jaar Texels gastheerschap in een smaakvol, comfortabel en eigentijds hotel met een heerlijk restaurant. En voor iedereen wat te doen, ontspannen in de wellness en het zwembad, sporten op de tennisbaan of de fitness, spelen in de kinderkamer. Alles op loopafstand van het strand en het dorp.

Slapen

Ieder zijn eigen plek onder de zon. Van suite tot vakantiehuis, van 1-persoonskamer tot appartement. Opduin levert maatwerk, fully airconditioned. En met geweldige bedden. Opduin ligt op een duintop, en zo kijk je vanuit je kamer over het hele eiland of naar de natuur.
Bekijk de kamertypes

Eten & drinken in Opduin

Het strandzand bij de entree van de schoenen kloppen om vervolgens aan te schuiven in een warm en stijlvol restaurant. Het ongerepte van de boeren op het zilte eiland combineren met mooie spullen van de “overkant”, met een oprechte glimlach in de watten gelegd. Zo hoort het.

Bekijk de menukaart Online reserveren

Altijd wat te doen

Eindelijk is de vraag “wat zullen we gaan doen vandaag” een plezier om te stellen. Binnen Opduin in de wellness, het zwembad, de tennisbaan, de kinderspeelkamer, de serre, het terras, de natuur op de stoep, de massagestoel, koekjes bakken, barbecueën…….alles kan. En op Texel zelf? Natuur, sport, spel, cultuur, gewoon goed geregeld.

Wellnessfaciliteiten Activiteiten van Opduin Wat te doen op Texel

 

Zoover

9/10

"Wij zijn hier een weekend geweest en hebben het geweldig gehad. Alles is voortreffelijk. De kamer, het ontbijt, diner, personeel. De ligging niet te vergeten. Tegen de duinen aan, op loopafstand van zee. Beste hotel van Texel!"
Tripadvisor

8/10

"Keurig net ruim hotel. Ademt de sfeer van vakantie, enige luxe en relaxen uit. Leuke inrichting, zalig ontbijt. Hotel staat ook echt net in het duin, leuke buitenzijde, prima barruimte, ligstoelen, zwembadje...ja...dit is er zo eentje."
Booking

9/10

"De flexibiliteit om met de hele familie een top weekend te kunnen vieren met goed restaurant en mooie wandeling naar het strand."

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.