Ontwaken in stilte, frisse lakens en een schone zeebries

Een vakantievilla in de duinen. Licht en fris, zonder overbodige hotelmeubels, airconditioned, mooie stoffen, goede bedden en een koelkastje voor het gemak.

Bij het opstaan de gordijnen openschuiven voor een uitzicht over het eiland of de duinen. Nespresso zetten, ramen open en even wakker worden.

Opduin kent 6 mogelijkheden. Tweepersoonskamers met een king size bed, grote suites met een extra slaapbank, appartementen met aparte slaapkamers, een vakantiehuis voor een heel gezin, een vakantiewoning met zijn viertjes en nog 6 echte 1-persoonskamers.

Reserveer via onze website of bel met ons, 0222-317445. We stellen graag samen met u een heerlijke Texelvakantie samen. Ideeën opdoen? Kijk bij de arrangementen.

Inchecken
Na 15 uur

Uitchecken
Voor 11 uur

 

Gemeentelijke heffingen
3,00 per persoon per nacht

Viervoeters
25,- per nacht (niet op alle kamers mogelijk)

 

 

Persoonlijk contact?
Via 0222-317445 of info@opduin.nl.

Texels ontbijtbuffet
18,75 per volwassene en 9,75 per kind
Ma-zat: 8-10:30 uur (zondag een uurtje langer)

 

Slapen

Ieder zijn eigen plek onder de zon. Van suite tot vakantiehuis, van 1-persoonskamer tot appartement. Opduin levert maatwerk, fully airconditioned. En met geweldige bedden. Opduin ligt op een duintop, en zo kijk je vanuit je kamer over het hele eiland of naar de natuur.
Bekijk de kamertypes

Arrangementen

We hebben de beste ervaringen van onze gasten aangegrepen om een aantal arrangementen samen te stellen. Voordelige vakanties met extraatjes bij een verblijf vanaf 2 nachten. Ook bij de arrangementen krijgt u korting wanneer u op de rustige dagen bij ons wilt overnachten.
Naar de arrangementen

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in je inbox.