Mindervalide kamer

In een bestaande suite zijn verschillende aanpassingen gedaan. Aan 1 zijde een elektrisch hoog/laag bed, in de badkamer een douchecel met wegklapbare deuren en handgrepen.

De suites zijn ruimer en hebben een uitgebreid zitgedeelte met zowel een bank als een lees/werk/koffietafel. Met koelkast, wifi, airco, grote tv en Nespresso van alle gemakken voorzien

Hoog/laag bed

In de kamer is een hoog/laag bed aanwezig. Met een afstandsbediening kan het hoofd- en voeteneinde verhoogd worden. In het hotel is een papegaai aanwezig, welke op verzoek op de kamer geplaatst wordt.

Badkamer

De deur naar de badkamer is extra breed en bevat geen drempel, zodat een rolstoel hier makkelijk doorheen kan. In de douche kunnen de wanden helemaal opengeschoven worden, is een handgreep en douchestoel aanwezig en ook hier zijn geen drempels voor eventuele rolstoelen. Naast het toilet hangt een handgreep en op verzoek plaatsen we graag een wc-brilverhoger.

Bereikbaarheid

De kamer is te bereiken met een lift, welke dicht bij de kamer gelegen is. Het restaurant, de lobby en het terras zijn zonder drempels met de rolstoel bereikbaar. Op verzoek plaatsen we graag een houten helling over de trap, zodat ook het zwembad met de rolstoel te bereiken is. De bar en de schoonheidssalon zijn helaas niet rolstoelvriendelijk en alleen met een trap toegankelijk.

Thuiszorg

Omring Texel verzorgt op verzoek hulp in uw hotelkamer. U kunt hiervoor contact met ze opnemen via 088-2068910 tussen 13:00 en 14:00 uur van maandag tot vrijdag.

Reserveren

Direct reserveren zorgt voor zekerheid, extra`s en de beste aanbieding. Vlot via bovenstaande kalender, met persoonlijke maatwerk via 0222-317445 of maatwerk via de mail, info@opduin.nl.

Reserveren via websites als Booking.com is ook handig maar prijzig, wij dragen 15% commissie af aan deze websites.

Annuleringsvoorwaarden

Alle vrijheid tot 3 dagen voor aankomst. Tot dan kunt u kosteloos annuleren. Lees hier de volledige annuleringsvoorwaarden.

Faciliteiten

  • Nespresso apparaat
  • Kluis
  • Koelkast
  • Airconditioning
  • Hoog/laag bed
  • Wifi

 

Bij ons slapen is inclusief

  • Zwemmen
  • Sauna / stoombad tussen 16:30 en 19 uur
  • Sporten in de fitness
  • Kosteloos parkeren

Uitzicht

Enlarge
Uitzicht
Enlarge

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Kosteloos eerder inchecken indien kamer gereed is
Sauna tussen 16:30-19:00 uur
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.