Hamptons op de Wadden

De Hamptons zijn een schiereiland in de buurt van New York. Het is de plek waar New Yorkers in het weekend komen genieten van strand, zon en lekker eten in een stijlvolle omgeving.

Het is onze inspiratie voor de visie die we als team van Opduin hebben ontwikkeld.  Wat maak je dan?  Lekker, lokaal, huisgemaakt eten en drinken met een verhaal, meubels met een geschiedenis, vintage. Oud en nieuw combineren.

Rijke stoffen met een natuurlijke matte look & feel, zachte eenvoudige kleuren. Veel wit geverfd hout. Buitenleven, vogels, bloemen, planten, hout, zee, strand als thema in decoratie. Kussens en goed gevulde banken. Daglicht, fris. Shutters voor de ramen.

Dan creëer je een sfeer die informeel maar stijlvol is, waar binnen overvloeit in buiten. Een Smaakvol Huiskamergevoel, het lijkt gezellig rommelig, maar over alles is nagedacht. Buiten uitwaaien en binnen lekker warm en luxe. Er wordt voor je gezorgd. Samen leven, samen dingen doen, samen vrij, onbezorgd.

Een uitgesproken plek op de Texelse Duinen waar we genieten van elkaar, van de rust en van de woeste natuur. Een stijlvol hotel met mensen die ik echt leer kennen en die passie en bezieling overbrengen.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Eerder inchecken indien kamer gereed is
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.