24 juli 2021 - 18 december 2021

Tijdens deze exclusieve excursie georganiseerd door Op Oost gaat u naar de Fish Market in Den Oever. Onder leiding van kapitein Frido van TX10&20 en oesterman Jan Wolter gaat u per boot naar Den Oever om daar een exclusief kijkje achter de schermen van de vismarkt te krijgen. Hier maakt u vervolgens mee hoe de inkoop van de vis, schelp en schaaldieren gaat. TIjdens deze excurise spot u als eerste welke vis er ingekocht wordt voor de restaurants van Opduin en het Kookatelier, ook ziet u precies welke vis er vervolgens op uw bord terecht zal komen! Op de terugweg vanuit Den Oever kunt u genieten van een heerlijke Waddenoester gecombineerd met een glaasje cava. 

Deze excursie wordt iedere zaterdagochtend georganiseerd door onze collega's van Op Oost. Op zaterdag wordt u om 9:15 uur verwacht bij boot Anna, deze ligt voor restaurant 't Pakhuus in Oudeschild. Vervolgens vertrekt u om 9:30 uur richting Den Oever, na ongeveer 20 minuten varen arriveert u op de vismarkt. Uiteindelijk zult u rond 11:45 uur weer terug zijn in Oudeschild. De excursie zal worden afgesloten met een overheerlijke lunch, tijdens deze lunch geniet u van de dagverse vangst met salade, brood en dipjes.

Het is aan te raden om gemakkelijke schoenen en warme/waterdichte jas te dragen. De kosten voor deze excursie zijn 59 euro per persoon, deze kunt u betalen bij onze collega's van Op Oost. 

Het maximale aantal gasten voor deze excursie is 25 personen. Het is dan ook verstandig om vooraf bij de receptie van Opduin te reserveren! Reserveren kunt u telefonisch doen via: 0222-317445 of door een mail te sturen naar: info@opduin.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Op Oost: https://www.opoost.nl/nl/ontdekken 

Aankomend