Restaurant Opduin in De Koog op Texel

Wij mogen in het restaurant of als roomservice geen eten en drinken serveren aan onze gasten.

Uiteraard gaan we, zoals u van ons gewend bent, goed voor u zorgen. In het restaurant is een afhaalpunt. Hier kunt u ’s morgens een ontbijtpakket, ’s middags een lunch en ’s avonds het diner afhalen. Ook dranken kunt u op dit afhaalpunt bestellen en mee nemen.


Slow Food op Texel: authentiek, regionaal, duurzaam en seizoensgebonden

Aan de voet van de duinen van De Koog hebben we het restaurant gemaakt.

Lekker eten, uitgebreide keuze, zo veel mogelijk lokale producten en altijd alles vers en zelfgemaakt. De voorgerechten kiest u bij de koks in de keuken, het hoofd- en nagerecht van de menukaart.

Chef's table
U hoeft de voorgerechten niet meer vooraf te kiezen. 

De koksbrigade maakt en serveert iedere avond direct vanuit de keuken een uitgebreide selectie van vaste klassiekers en dagelijks wisselende seizoensgerechtjes. We nodigen u uit zelf uw favoriete gerechten te gaan halen en gewoon lekker alles te proberen wat het eiland te bieden heeft.

Eilandproducten
Texel neemt eten serieus. Ook hier geldt dat aandacht en geduld prachtige producten opleveren. Uiteraard het wereldberoemde lamsvlees, maar ook volledig antibioticavrije varkens, limousin runderen, zuivel, wijn, eieren, bijzondere groenten, asperges, bier, veel spartelverse vis, sappig fruit en bessen en kruiden uit de vrije natuur.

Slow Food Chefs Alliantie
Opduin is ambassadeur van de Slow Food beweging en streeft ernaar zoveel als mogelijk recht te doen aan de uitgangspunten: Authentiek, kleinschalig, duurzaam geproduceerd, regionaal, seizoensgebonden en transparant over de herkomst.

Huiskamergevoel
`s Avonds aanschuiven en door het serviceteam van Kevin Vonk in de watten worden gelegd. Een ontspannen hoekje met zijn tweeën of met de hele familie lekker lawaai maken, het kan allemaal. Als hotel hebben we rekening gehouden met de wensen van al onze gasten. Even vlot een hapje eten na een warme stranddag of uitgebreid tafelen tot de kaarsjes gaan flakkeren. Kinderen hebben de ruimte, en u hoeft na het diner niet meer te rijden.

Nu dineren in Opduin

Dineren in ons restaurant is op dit moment nog niet mogelijk. Hoe gaat het dan wel? In het restaurant hebben we een afhaalpunt gemaakt, voor het afhalen van ontbijt, lunch, diner en drankjes. Op de kamer hebben we bestek en glazen voor u klaargezet. Met een prachtig uitzicht op de achtergrond geniet u van een privé ontbijt, lunch of 3-gangendiner.

We sturen liefhebbers 4 keer per jaar een nieuwsbrief met Opduin nieuws en de laatste aanbiedingen.

Direct bij Opduin boeken Direct boeken x

Wij hebben het liefst dat u direct bij ons boekt. We kunnen beter rekening houden met uw wensen en voorkeuren en geven u meteen de beste aanbieding.

 Direct boekenBooking.com
Kamers met bos- of zeezicht
Eerder inchecken indien kamer gereed is
Gebruik massagestoel of solarium
Texels cadeautje
Nu boeken
Nieuws & Aanbiedingen

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de beste aanbiedingen in uw inbox.